Fanklub This is WARPokud chceš k tomuto fanklubu psát vzkazy a komentáře, tak se musíš stát fanouškem. Ahoj, mám prosbu na ty, kteří alespoň trochu ovládají angličtinu. Jsem správkyně skupiny Annihilator (mimochodem super skupina), a chybí tam hrozně moc překladů, pomalu přidávám nějaké já, ale sama to nezvládnu, takže pokud by měl někdo čas a chuť, nemohli byste mi s tím trochu pomoct? Tak a konec srandy...
Je to pro mne nezapomenutelný zážitek! Díky chovatelům, jejich milému, vstřícnému a ochotnému přístupu, jsem se celý den cítila jako jedna z nich a měla jsem pocit, že všechny znám léta:). Jen díky jejich tvrdé každodenní práci, trpělivosti, vysoké profesionalitě a hlavně lásce, se kterou se Delhi a Kale věnují, jsem mohla já, jako naprostý laik, být slonům tak blízko, jako už nikdy v životě nebudu (ale já se vrátím:)). Možnost pozorovat souznění a souhru mezi člověkem a tak obrovským zvířetem, kdy slonice ochotně spolupracují a ještě je vidět, že je to těší!! Moc a moc děkuji za jeden z nejkrásnějších zážitků mého života Delhi, Kale, Pavlovi a Petrovi! Přeji všem pevné zdraví a hodně sil do jejich společné krásné práce! Zdravím všechny Jana Pillichová Ještě vzkaz pro milovníky slonů - Na slony jeďte do Ústí, protože dívat se na ně můžete v každé zoo, ale jen tady se s nimi pomazlíte:)) [středa 6.