Euronews. rsPolitika Politika Dačić posle sastanka sa Berbok: Nadam se da će Nemačka pružiti konstruktivnu podršku dijalogu Beograda i Prištine Ministar rekao da je neophodno izbegavati jednostrane poteze i ne podržavati nerazumne zahteve Prištine poput članstva u Savetu Evrope i EU 01/12/2022 18:06 pročitaj celu vest Dačić: Priština radi sve kako bi sabotirala kompromisno rešenje Srbija posvećena miru i stabilnosti u regionu, ali se do rešenja pitanja KiM može doći samo kompromisom, istakao ministar spoljnih poslova 17:46 Šestoro poslanika opozicije novčano kažnjeno zbog opomena i mera sa sednica Skupštine Sedmoro poslanika biće novčano kažnjeno zbog opomena, odnosno izrećenih mera.
11:20 UN: Veliki australijski greben staviti na listu ugrožene svetske baštine Australijska vlada smatra da bi u slučaju stavljanja Velikog koralnog grebena na listu ugroženih pretrpela značajne gubitke od turizma 11:52 Poznati Dženifer Lopez: Kad smo Ben i ja raskinuli, mislila sam da ću umreti Dženifer Lopez i njena dugogodišnja ljubav, glumac Ben Aflek, venčali su se ovog leta nakon što su prošle godine obnovili svoju romansu. 23:23 Vil Smit o šamaru na dodeli Oskara: "Taj bes je u meni dugo bio potisnut" Smit je gostovao u emisiji "The Daily Show" voditelja Trevora Noe u kojoj je promovisao svoj novi film, istorijsku dramu "Emancipacija&qu