Hollanda-ABD | CANLI ANLATIM İZLESpor 03. 12. 2022 17:28 - Son Güncelleme: ABONE OL 2022 Dünya Kupası'nda grup aşamasının sona ermesiyle son 16 turu heyecanı başlıyor. İlk karşılaşmada A Grubu'nu lider tamamlayan Hollanda ile B Grubu'nu ikinci bitiren ABD karşı karşıya gelecek. Maçı canlı olarak takvim.
TRT 1, Canlı Yayın İzle, Canlı TV İzle - TRT İzleGiriş Yap, Hemen İzle Hemen Giriş Yap, Ücretsiz İzle Yüzlerce içeriği ücretsiz izlemek için giriş yapın! Beğendiğiniz içerikleri listenize eklemek, tüm cihazlarınızda kaldığınız yerden devam etmek ve daha fazlası için kaydolun! Şifrenizi mi unuttunuz? Facebook ile Giriş Yap Google ile Giriş Yap Apple ile Giriş Yap Hesabınız yok mu? Kayıt Ol ➔ Üye Ol, Hemen İzle Hemen Üye Ol, Ücretsiz İzle Yüzlerce içeriği ücretsiz izlemek için üye olun! TRT ürünlerine dair bilgilendirmelerden ve bana özel fırsatlardan haberdar olmak için elektronik ileti gönderilmesine izin veriyorum.
Hollanda-ABD (CANLI) - Fanatik
" BeşiktaşÇebi: "Kimsenin şüphesi olmasın... "ArjantinMessi 1000. maçına çıkmaya hazırlanıyor ArjantinMessi 1000. maçına çıkmaya hazırlanıyorArjantinDevasa bir kariyer! İşte Messi'nin 999 maçından öne çıkan istatistikleri... ArjantinDevasa bir kariyer! İşte Messi'nin 999 maçından öne çıkan istatistikleri...
Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Wout Weghorst'u kadrosunda bulunduran Hollanda Milli Takımı, ABD'ye karşı yoluna devam etmek için mücadele edecek. Hollanda - ABD maçı ne zaman, saat kaçta? 16:33Hollanda ile ABD arasındaki Dünya Kupası maçı 3 Aralık 2022 Cumartesi günü, saat 18. 00'de başlayacak. Hollanda - ABD maçı hangi kanalda? 16:33Hollanda - ABD maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
"Fenerbahçe'den Altay Bayındır açıklaması! Spor Toto Süper Lig Dünya Kupası'nda 19 futbolcu ile boy gösterdi"Ahmet Nur Çebi'yle görüşemiyoruz"Beşiktaş'ın borcu belli oldu! Altay'a Inter kancası! Kritik anlarda sahneye çıktılar, takımlarını taşıdılar! Ali Koç'tan yabancı kuralı sözleri: "Bu işin adını koyacağız"Galatasaray'dan Icardi'nin sağlık durumu hakkında açıklamaHepsini Gör # FOTO GALERİLEROmar Elabdellaoui'den Galatasaray taraftarına mesaj! Radamel Falcao yeniden Nef Stadyumu'