FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevici – Meza Colli, Njike – Jakolis, A. Calcan, Bertrand – Al. Ișfan Rezerve: Straton – Turda, Dobrosavlevici, Vianna, Raynov, Alceus, Covaci, Donisa, Celestine. Antrenor: Andrei Prepeliță UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Hoxhallari, Benga, Dobrescu – Batha, Fl. Matei – Ubbink, Miculescu, Otele – Keșeru Rezerve: Balauru – Erico, Cascini, Isac, Stahl, R. Pop, Negoescu, Șteau, Cr. Maxim Antrenor: Ilie Poenaru15-07-2022 18:58Alexandru Pelici, dezamăgit după Hermannstadt - CS Mioveni 3-0: „Am făcut un joc slab! ”Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni, a fost supărat după înfrângerea suferită de echipa sa în primul meci al noului sezon din SuperLiga.
13: GOOOL CHINDIA! Neguț îi „fură” o minge lui Șeroni, îi pasează la marginea careului lui Șerban, care egalează cu un șut superb. 3: GOOOL FC BOTOȘANI! Mailat transformă cu siguranță lovitura de pdeapsă. 2: Arbitrul Horațiu Feșnic dctează penalty pentru gazde după un fault comis în careu de Celea asupra lui Camara. Au apărut echipele de start la FC Botoșani – Chindia. FC Botoșani: Ed.
„Am făcut un joc slab. Victoria Sibiului este meritată, chiar dacă au fost câteva momente care puteau schimba soarta jocului. Am făcut un gol cadou. Am început binişor a doua repriză şi ne-am creat câteva situaţii. Din păcate, am ratat unu la unu cu portarul. Ne asumăm, este o înfrângere ruşinoasă, suntem cu toţii vinovaţi, începând cu mine.
Vlad – Matricardi, Droppa – Rață, Costin, Marcelo – Nemec. Rezerve: Rîmniceanu, Aliji, Maronne, Andreș, Răduț, Tavares, L. Fulop, D. Florea, Merloi. Antrenor: Liviu Ciobotariu18-07-2022 17:59Debut cu dreptul pentru Mihai Teja la FC Botoșani: „Mai avem mult de muncă”Chiar dacă a debutat cu dreptul pe banca lui FC Botoșani în prima etapă din SuperLiga, antrenorul Mihai Teja nu a fost pe deplin satisfăcut de prestația formației sale în victoria împotriva Chindiei, scor 3-2.
Pronostic Hermannstadt vs FC Voluntari - Liga 1
90+6: Finalul partidei. 75: Ocazie de gol FC Argeș. Florin Iacob respinge în bară șutul excelent, de la aproape 30 de metri, trimis de Meza Colli. 54: GOOOOL FC Argeș! 2-0! Bertrand îi ia fa